"La confiança en la pròpia persona és vital per desenvolupar els nostres projectes de vida i projectar-ho de forma creïble a la resta."
(Autor Desconegut).

divendres, 7 d’octubre del 2011

WEB 2.0: Gabriela Grosseck

El dia 27 de setembre ens va visitar la professora romanesa Gabriela Grosseck. Aquesta ens va introduir nous coneixements sobre el món del WEB 2.0 o del també conegut com a “La segona generació d’Internet”. Aquest és l’evolució del WEB 1.0 i això representa una revolució dels usuaris, és a dir, amb el WEB 1.0 hi havia un autor i un lector que eren persones diferents  i amb l’evolució al WEB 2.0, l’autor i el lector poden esdevenir la mateixa persona. La nova era digital ha donat lloc a la creació d’aquest  WEB 2.0  que és el model actual que utilitzem quan naveguem per Internet.

La Gabriela Grosseck ens va introduir al món de les noves tecnologies, tot parlant-nos de noves eines i d’ eines que ja coneixíem. La seva explicació va anar vinculada als nostres estudis, és a dir, vinculada al món de l’Educació. Ens va ensenyar a aplicar aquestes TIC a l’ensenyament per al nostre futur professional per tal d’enriquir les classes que esperem en pocs anys poder dur a terme al nostre lloc de treball.

A la classe Magistral, a través d’un ppt, ens va explicar la teoria del què veuríem a la pràctica en el seminari. Ens va mostrar eines que ens seran molt útils per a fer les nostres futures classes. A més, però, també seran profitoses pels nostres alumnes ja que els hi facilitarà la feina i els hi serà més avantatjós per a interactuar a l’aula i aprendre d’una manera molt més dinàmica.

Actualment és molt important estar al dia sobre les noves tecnologies ja que com a futurs educadors, no ens podem quedar enrera en el terreny de les TIC. Cal tenir molt present que els nostres alumnes arribaran a conèixer allò que els hi donem nosaltres a la mà, nosaltres ens convertirem en els guies que deixen que descobreixis per tu mateix les grans qualitats d’un quadre, d’un edifici... Nosaltres ajudarem a constriur els pilars, ells se’n carregaran de construir el seu edifici. Un edifici únic i irrepetible.

Sobre la gran varietat d’eines que ens va facilitar la Gabriela, ens agradaria citar les següents: slideshare.net; delicious.com; titanpad; befunky.com; vimeo.com lunapic.com ...

Gràcies al Titanpad la Gabriela ens facilità aquestes webs. En aquest existia un xat on podíem parlar entre nosaltres mateixos i amb la professora.
També ens va ensenyar com crear un llibre propi a la wikipèdia per tal d’emmagatzemar tots aquells articles que trobéssim interessants respecte a la temàtica del nostre blog. Nosaltres hem creat el nostre, t’atreveixes a crear un?! Explica’ns la teva experiència amb la nova Era Digital!! De ben segur que serà molt i molt profitosa i podràs crear, cercar,trobar coses que ni sabies que existien!

Per a finalitzar aquesta nova entrada del nostre blog voldríem agraïr la classe de la Gabriela Grosseck tant per tot allò que ens va mostrar com per fer-nos retornar a la llengua anglesa, oblidada des de feia alguns mesos!

Esperem els vostres comentaris explicant-nos què heu trobat de nou fent servir el WEB 2.0 i quines són les vostres experiències!!
 




 

Font fotogràfica :    http://humanidades09.pbworks.com/w/page/20239349/Web%202%270 

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada