"La confiança en la pròpia persona és vital per desenvolupar els nostres projectes de vida i projectar-ho de forma creïble a la resta."
(Autor Desconegut).

dimarts, 18 d’octubre del 2011

Confies en tu mateix?

Hi ha vegades, tens inseguretats i pors en fer qualsevol cosa, al pensar que les altres persones se’n riuran de tu o diran que ho fas malament. Per aquest motiu, nosaltres pensem que primer de tot ens hem d’agafar confiança en nosaltres mateixos i desprès ja l’agafarem amb les altres persones. Que en penseu vosaltres?


Tot seguit, us posarem un vídeo de un conte d’un nen que no té suficient confiança en si mateix.


http://www.super3.cat/unamadecontes/web/blog/tema/70

3 comentaris:

  1. Nosaltres pensem el mateix, si no confies en tu mateix mai podràs confiar en els altres. I, moltes vegades no confiem en nosaltres mateixos per por del què diran i això no ha de ser així.

    ResponElimina
  2. La confiança en un mateix costa molt, les inseguretats creixent en nosaltres...
    Però sempre he pensat que si no confies en tu mateix, no podràs confiar en aquells que t'envolten, així que lluita contra aquestes inseguretats, confia en tu, en els demés i construeix la teva vida! :)

    ResponElimina
  3. Tenir por és la pitjor cosa que podem fer, noies! Cal superar-nos, com bé diu el vostre blog! La por no ens porta enlloc, en canvi la confiança i la superació allà on vulguem. Per a nosaltres ambdues van lligades, l'una necessita de l'altra per a fer-se realitat.

    I tens tota la raó Alícia quan dius que confiar en un mateix costa. Moltes vegades ens deixem emportar per les situacions, pels problemes, per coses externes que no ens fan bé. Hem de lluitar pel nostre dia a dia, per la nostra vida i sobretot perquè gràcies a la superació, a la confiança, a l'esperança, a mil i una coses, puguem ser i fer allò que el nostre cor ens mana!

    ResponElimina