"La confiança en la pròpia persona és vital per desenvolupar els nostres projectes de vida i projectar-ho de forma creïble a la resta."
(Autor Desconegut).

dimarts, 20 de setembre del 2011

L'inici i el perquè.

Confiança, teòricament és:

"Esperança i seguretat en un mateix o en una altra persona, amb el convenciment que donarà de si el que s'espera d'ell, que complirà el que promet."     

                                    http://wikbio.com/ca/diccionari/definicio-de/confian%C3%A7a


El començament d'aquest bloc, té relació amb la confiança que estem agafant entre nosaltres mateixes, l'inici a la confiança, a una nova etapa.

I per tu, què és la confiança? Què en penses?

Donan's la teva opinió!



2 comentaris:

  1. Hola companyes de blog!!
    La veritat es que m'està agradant força això del blog. Mentre elaborarem les entrades he començat a pensar en que fa quatre dies que m'he fet facebook i que sincerament això de seguir els blogs i comentar no hem feia especial il·lusió, però us puc assegurar que en pocs dies ha canviat totalment la meva visió, les noves tecnologies canvien el món (però de forma positiva, es clar!)
    No hem va costar gens escollir aquesta paraula, "confiança", el primer dia de classe ja que sóc una persona a la que costa molt donar a conèixer als altres i vaig pensar que aquesta seria una bona oportunitat per parlar-ne del tema.
    Trobo que fem molt bon equip, hem confiat les unes en les altres alhora d'escollir temes d'entrada al blog, hem confiat en que ho podríem fer bé, que ens ho passaríem bé i el que més m'agrada és que entre totes hem aconseguit un blog del que estic molt orgullosa jejeje.
    Hem après molt sobre aquest tema del blog però sobretot, això ens ha facilitat la feina de conèixer-nos totes, d'iniciar una relació basada en la confiança.
    En resum... Deixa't conèixer!

    ResponElimina
  2. Doncs sí Sonia! Vam començar aquest blog sent unes desconegudes que només tenien en comú la temàtica d'un blog i ara, al cap de dos mesos que ens coneixem, ens hem pogut conèixer més entre nosaltres i a més a més, això ens ha permès començar una amistat, que si més no, està basada en la CONFIANÇA!!

    La nostra màxima, s'ha fet realitat i hem fet cas a allò que diu : "DEIXA'T CONÈIXER"!!! :)

    ResponElimina