"La confiança en la pròpia persona és vital per desenvolupar els nostres projectes de vida i projectar-ho de forma creïble a la resta."
(Autor Desconegut).

dilluns, 7 de novembre del 2011

El punt i final d'aquest blog

El primer dia no sabíem ben bé com fer una entrada en condicions, ja que ens faltava confiança i quasi bé no ens coneixiem. A més a més, cap de nosaltres havia tingut experiència a l’hora de crear un blog. A la primera entrada vam voler explicar de forma teòrica que era la confiança, i poc a poc, fins a l’anterior entrada, on hem expressat que és per nosaltres. Aquesta última entrada l’hem volgut reservar per dir adèu als nostres seguidors i al nostre blog. La creació del blog ha sigut una experiència emprenedora i creativa, que ens ha servit a totes per aprendre a treballar en grup i coneixen’s poc a poc.
La unió d’aquest grup va vindre a través de les inquietuds que teniem cada una de nosaltres a partir de la paraula “confiança”. La primera pluja d’idees que vam fer va anar relacionada amb la confiança en un mateix, i/o en els altres; a través de les diferents entrades, hem volgut reflectir els diferents punts de vista i treballar de forma més global la nostra paraula clau.
Agraïm les vostres visites i els vostres comentaris que ens han ajudat a continuar endavant a l’hora de l’elaboració del blog.
Per acabar, dir que ens ha agradat crear i actualitzar el blog, i ha sigut una experiència positiva, en la que hem après no només a crear un blog, sinó a realitzar un slideshare, prezi, penjar vídeos i presentacions incrustats directamente al blog, així com aprendre a confiar en nosaltres per portar a terme la tasca i respectar les diferents opinions de cadascú.
Esperem que hagi sigut del vostre agrat, i que hagueu passat una bona estona.
Fins sempre bloggers! 

Att: CONFIANÇA. 


Imatge extreta de: http://el-corazon-de-un-angel.blogspot.com/2011_04_26_archive.html (retocada amb el programa Picassa)
 P.D. Ens veiem a classe!!


1 comentari:

  1. Esto no es el fin, no es ni tan solo el principio del fin...pero quiza sea el fin del comienzo... Bona sort, bloggeres!!!

    ResponElimina