"La confiança en la pròpia persona és vital per desenvolupar els nostres projectes de vida i projectar-ho de forma creïble a la resta."
(Autor Desconegut).

dijous, 3 de novembre del 2011

Com treballem la confiança amb els infants?

Bon dia bloggers!!
Com pots aportar confiança als altres?
Seguint el fil d'entrades anteriors, hem inventat un conte gràcies a una pàgina d'Internet que ens ha aportat les il·lustracions.

Hem elaborat aquesta petita historieta per poder treballar amb els menuts de casa el tema central del nostre blog, la confiança.
Desitgem que gaudiu llegint-lo, us agradi i us sigui útil.
Esperem els vostres comentaris.


3 comentaris:

  1. És un conte molt adequat per explicar la confiança.
    La confiança s'ha de guanyar però també s'ha de respectar i cuidar.
    No podem demanar que algú confiï en nosaltres si no confiem en ells i l'únic que fem és explicar a tothom allò que ens ha dit.

    Esperem que la confiança ens acompanyi en tot el nostre llarg viatge com és la vida!

    Sigueu curioses per descobrir la confiança que els altres senten per vosaltres!

    Bona feina! :)

    ResponElimina
  2. La confiança és guanya amb el temps. Amb aquest conte podem guanyar la confiança dels més petits, fer que s'obrin a nosaltres. Bon recurs companys!

    ResponElimina
  3. Doncs sí noies de curiositat.gat, nosaltres també creiem que la confiança s'ha de guanyar però alhora s'ha de respectar i cuidar. Confiança sense respecte no es confiança, oi? Dues paraules que van molt lligades, i que si més no, HEM d'ensenyar als nostres menuts. Hem d'inculcar-los aquests valors!
    La confiança és quelcom totalment necessàri en el nostre viatge i en aquells que ens envolten per a aconseguir la FELICITAT.

    És veritat això que dieu grup Esperança: La confiança és guanya amb el temps. Nosaltres pensem que la confiança costa molt aconseguir-la però un instant perdre-la, com ho veieu vosaltres?

    Agraïm els vostres comentaris companys!

    ResponElimina